Goede tijden, slechte tijden

De laatste GTST-aflevering met Joep Sertons en Babette van Veen

RTL 4 - donderdag 9 december om 20:01

© RTL4 Screenshot
Marwan staat in deze GTST-aflevering versteld als Merel een romantische verrassing voor hem heeft. Saskia worstelt met schuldgevoel richting Roman. Janine tracht te bemiddelen tussen Richard en Ludo. Linda en Anton vertrekken richting Bonaire.

Een fikse aderlating voor GTST: de soap verliest vanavond twee oud-gedienden. Joep Sertons (62) en Babette van Veen (54) verlaten gezamenlijk de serie. Daarmee komt voor Sertons personage Anton Bouwhuis een eind aan meer dan tien jaar onafgebroken lief en leed in Meerdijk. Van Veen stond in 1990 als Linda Dekker aan de wieg van de serie en was sinds 2015 weer een vaste waarde.

Babette van Veen

Anton en Linda hadden al langere tijd minder te doen sinds de kinderen uit huis zijn. Ze vertrekken nu voor minstens een jaar naar Bonaire om de huisartsenpraktijk aldaar te bestieren. Het stel laat de praktijk in Meerdijk achter in handen van dokter Roman (Kiefer Zwart) en assistente Saskia (Tamara Brinkman). Dat is vragen om problemen, want ze hebben nog altijd gevoelens voor elkaar. En dat terwijl Saskia op het eerste oog gelukkig getrouwd lijkt met Julian (Cas Jansen).

Meer over