Goede tijden, slechte tijden

Dit moet je weten over Julians terugkeer in GTST

RTL 4 - woensdag 12 april om 20:01

© Videoland
Na maanden van afwezigheid is het dan eindelijk zover. In deze aflevering van GTST is Cas Jansens karakter Julian Verduyn weer thuis.

De vaste kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden moeten het al maanden zien te stellen zonder Cas Jansen, maar aan die barre tijden komt een einde. In deze aflevering - die op 12 april te zien is op RTL4 - heeft zijn karakter Julian Verduyn de gevangenis verlaten. Hij mag eindelijk zijn dierbare familie en vrienden weer in de armen sluiten.

Julian Verduyn

Hoe mooi dit ook klinkt, het zal voor Julian wel even schakelen zijn. Hij is maandenlang van huis geweest en heeft grotendeels in afzondering geleefd. Daarnaast ging de wereld buiten de gevangenis ook gewoon door. De inrichting van zijn huis is opeens anders, vazen zijn uit de kast verdwenen en zijn kleinzoon Tom en hond Dolly herkennen hem niet meer. En dat zal toch als een enorme klap aankomen.

Verder in Meerdijk... 

Terwijl Julian dus weer langzaam zijn draai moet vinden in het Meerdijkse leven, heeft Bing ondertussen Marwan flink geschoffeerd toen hij Stanley wilde helpen, maar daar heeft hij absoluut geen spijt van. Verder doet Henk voor Laura een ultieme poging om zijn vliegangst te overwinnen en krijgt Laura - die gisteren even de weg kwijt was - hulp van een oud-collega. 

Meer over