Goede tijden, slechte tijden

Ludo vraagt Stefano Sanders om raad in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - dinsdag 20 december om 20:02

© Videoland
Ludo neemt in deze aflevering van GTST Stefano in vertrouwen als hij thuis opnieuw een bedreiging krijgt. Janine is alle ruzies en dreigementen meer dan beu en neemt drastische stappen. Demi en Marwan confronteren Merel ongevraagd met haar gedrag.

Ludo Sanders (Erik de Vogel) wacht ook in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden weer een onaangename verrassing. Als hij namelijk - nietsvermoedend - een envelop opent waar zijn vrouw Janine (Caroline de Bruin) bijzit, blijkt dat voor de tweede maal op rij een bedreiging te zijn. Iemand wil hem iets aandoen, koste wat kost. De vraag is alleen: wie?

Ludo en Stefano Sanders

Ludo besluit om zijn broer Stefano Sanders (Bas Muijs) in te lichten. Niet per se omdat hij daar om zit te springen, maar meer omdat het onderzoek dat inmiddels in volle gang is gezet ook gevolgen heeft voor Stefano. Vanaf nu worden namelijk alle brieven en pakketten die bij huize Sanders worden afgeleverd eerst gecheckt door de politie. Maar daar zal mr. New York vast wel een oplossing voor weten... 

Meer over