Goede tijden, slechte tijden

De Verduyntjes maken zich zorgen om Steef in GTST

RTL 4 - dinsdag 6 december om 20:01

© Videoland
Laura en Henk uit GTST blijken elkaar enorm gemist te hebben. Ludo schrikt als hij per post een bedreiging ontvangt. Stefano probeert namens Ludo te bemiddelen bij Nina en Bing, maar hij maakt het conflict juist stukken groter. Verder maken de Verduyntjes zich zorgen om Steef.

De afgelopen weken zagen de kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden al hoe het steeds verder bergafwaarts ging met Steef Verduyn.

Steef Verduyn in GTST

De zoon van Saskia (Tamara Brinkman) en Julian (Cas Hansen) heeft namelijk door alle verantwoordelijkheid die hij heeft nu Julian nog altijd in de bak zit last van stress- en paniekaanvallen. Hij klapte hierdoor al een paar keer in elkaar. Toen wist hij het met een smoesje nog onder de pet te houden, maar dat is verleden tijd als hij inklapt na het gezellige Sinterklaas-feestje.

Paniekaanvallen

In deze aflevering wil zijn moeder Saskia dan ook weten waarom hij al die weken niets heeft verteld. Is het schaamte? Wil hij haar niet opzadelen met nog meer problemen? En hoe denkt hij dit te kunnen oplossen? De zorgen worden er zeker niet minder om...

Meer over