Goede tijden, slechte tijden

Heeft Ludo Sanders zijn halfbroer Stefano en dochter door in GTST?

RTL 4 - donderdag 9 februari om 20:01

© Videoland
Janine is niet blij als ze in deze aflevering van GTST ontdekt dat Ludo ondanks al zijn beloftes toch weer tegen haar heeft gelogen. Hij weet wel degelijk meer over de verblijfplaats van Stefano tijdens zijn ontvoering. Wat wordt haar volgende stap?

Ludo (Erik de Vogel) dreigde als gevolg van een maandenlange terreurcampagne de grip op zichzelf te verliezen in GTST. Hij raakte door alle kogelbrieven, anonieme dreigementen en vreemde belletjes zo paranoïde dat hij de deur niet meer uitkwam en zijn landhuis liet voorzien van een safe room.

Erik de Vogel in GTST

Inmiddels lijkt Ludo aardig de oude, zo concludeert ook Janine als ze ontdekt dat Ludo veel meer weet over de ontvoering van Stefano (Bas Muijs) dan hij liet merken. Dit betekent dat haar man ondanks al zijn eerdere beloftes toch weer tegen haar heeft gelogen. Het betekent ook dat Ludo weet dat zijn halfbroer achter de dreigementen zat. De vraag is of Stefano onder dwang opbiecht dat hij niet de enige kwade genius is: ook Nina maakt haar vader al weken het leven zuur.

Meer over