Goede tijden, slechte tijden

Nina's scheve schaats in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - maandag 30 mei om 20:00

© Videoland
Nina weet zich in GTST even geen houding te geven als haar moeder vol lof is over haar relatie met Bing. Julian stopt ongemerkt het casinogeld in de huishoudpot. Lynn zoekt toenadering tot Merel, die daar behoorlijk van schrikt.

Even meende Nina (Marly van der Velden) uit Goede Tijden, Slechte Tijden dat haar huwelijk met Bing in rustiger vaarwater was beland. Maar niets is wat het lijkt in GTST.

Charly Luske

Na Bings flirt met Mare Berenschot besloten ze dat een open relatie niets voor hen was, maar toen viel Nina ineens als een blok voor Mares echtgenoot Lars (Charly Luske). Uiteraard mag niemand iets weten over deze affaire, maar omdat ze echt gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen, wordt het steeds lastiger dit geheim te bewaren.

Marly van der Velden

Deze ontwikkeling legt een bom onder Nina's relatie met Bing, net nu ze bezig zijn een verlaat huwelijksfeest te organiseren voor vrienden en familie. Nina houdt zich groot, maar krijgt het toch te kwaad als Janine ineens opmerkt hoe geweldig ze de relatie tussen haar en Bing vindt.

Meer over