Goede tijden, slechte tijden

Merel Verduyn heeft haar familie niet meer nodig in GTST

RTL 4 - donderdag 10 november om 20:01

© Videoland
Bing en Nina zijn eruit in deze nieuwe GTST-aflevering: Nola moet uit de buurt van Chanel blijven en daarom per direct van klas wisselen. Shanti viert haar frustraties bot op Saskia. Daan krijgt het vermoeden dat Cato een heimelijk dubbelspel speelt. Ondertussen neemt Merel een besluit.

Kleine meisjes worden groot. Dat geldt momenteel in Goede Tijden, Slechte Tijden niet alleen voor Nola (Noa Jacobus), maar ook voor Merel Verduyn (Sophie Bouquet). De oudste dochter van Saskia (Tamara Brinkman) en Julian (Cas Jansen) besloot onlangs het huis uit te gaan en als het haar ligt, blijft dat zo. Zelfs nu het uit is met Lynn (Noël van Kleef) en ze ook de garagebox van Linda (Babette van Veen) niet meer in kan.

Merel uit Goede Tijden, Slechte Tijden

Ze heeft een studentenkamer gevonden in Apeldoorn, maar de vraag is of iedereen daar om staat te springen. In deze aflevering van GTST probeert Demi (Noa Zwan) haar zus nog op andere gedachte te brengen, want: ziet ze dan echt niet dat ze met deze keuze egoïstisch bezig is? Nee, zo is duidelijk. "Ik ga mezelf niet meer verdedigen. Ik heb het toch allemaal gedaan. Ik heb jullie niet meer nodig", aldus Merel. Het is de vraag hoe dit afloopt...    

Meer over