Goede tijden, slechte tijden

Merel gaat op stage in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - dinsdag 29 november om 20:01

© Videoland
Demi wil wat extra’s verdienen en gaat op zoek naar meer oppaskinderen. Ondertussen is broerlief Steef van plan om ook dit jaar gewoon Sinterklaas te vieren. Zus Merel mag in deze aflevering van GTST stage lopen op het politiebureau van Meerdijk.

Rechercheur Alex de Boer heeft er vanaf deze week weer een nieuwe collega bij, namelijk niemand minder dan Merel Verduyn (Sophie Bouquet). 

Merel bij de politie in GTST

De oudste telg van Saskia en Julian werd aan het begin van dit seizoen aangenomen op de politieacademie. En die opgedane kennis komt nu goed tot zijn recht. Ze mag namelijk een twee weken durende stage gaan doen bij de politie in Meerdijk. De vraag is alleen of dit wel aan haar verwachtingen voldoet als ze wordt opgezadeld met de saaie taal- en scanklusjes. 

Steef en Demi

Ondertussen zitten haar zusje en broertje ook niet stil. Demi wil graag meer geld verdienen en gaat dus op zoek naar nog meer oppaskinderen. Steef verzint zelf een plan om het Sinterklaasfeest dit jaar alsnog door te laten gaan. Zijn neefje Tom mag namelijk niet zonder cadeautjes komen te zitten.

Meer over