Goede tijden, slechte tijden

Heeft Merel Verduyn haar abortus toch doorgezet in GTST?

RTL 4 - dinsdag 2 mei om 20:01

© Videoland
Marwan ontdekt dat Steef weer worstelt met angstaanvallen. Hij wil hem opnieuw helpen door samen te trainen. Laura biecht aan Margriet op dat ze opnieuw een terugval heeft gehad. Bing wil dat Nola voor hem gaat werken en Merel komt terug uit de abortuskliniek.

De aflevering van gisteren eindigde op het moment dat Merel Verduyn (Sophie Bouquet) de abortuskliniek binnen ging. De grote vraag is: heeft ze haar abortus daadwerkelijk doorgezet?

Merel Verduyn 

De oudste dochter van Saskia (Tamara Brinkman) en Julian (Cas Jansen) wist het de afgelopen tijd zeker: zij had nog geen behoefte om een kind op de wereld te zetten. Ze wilde werken, uitgaan, met mensen het bed induiken en vooral nergens en met niemand rekening houden. Een baby stond dus niet op haar planning, wat haar ouders, zusje of zelfs Stefano dan ook in te brengen hadden.

Abortus

In deze aflevering komt ze de abortuskliniek uit en is duidelijk te merken dat ze duizelig en moe is. Over haar ervaringen rept ze echter met geen woord en dat vinden kijkers verdacht. Heeft ze de abortus dan toch niet doorgezet? Of is de ervaring gewoon nog te vers? We zullen het de komende tijd zien.

Meer over