Goede tijden, slechte tijden

Weten Nina en Stefano Sanders Ludo te overtuigen van hun 'onschuld'?

RTL 4 - maandag 6 maart om 20:00

© Videoland
Saskia heeft het volledig gehad met haar werk in De Koning, maar kan voor haar gevoel geen kant op. Ludo heeft Nina en Stefano in de tang en voert in deze aflevering van GTST de druk op. Henk zit krap en probeert alles om zijn rekening te betalen.

De cliffhanger eindigde afgelopen donderdag met Ludo (Erik de Vogel) die zijn broer Stefano en dochter Nina in de safe room confronteerde met hun maandenlange terreurdaden. Ludo zal er deze week alles aandoen om de twee aan het praten te krijgen. Maar gaan de twee hun daden in deze aflevering van GTST al toegeven?

Lees ook: Komende week in GTST: Besmeurde bloedbanden en het onfortuinlijke ontslag 

Nina en Stefano Sanders

Hoewel we natuurlijk nog niets willen spoileren, besluiten de twee nog niet direct al hun kaarten op tafel te gooien. Zowel Nina (Marly van der Velden) als Stefano (Bas Muijs) besluit te zwijgen en juist in te spelen op het gevoel van vader- slash broerlief. Hoe kan hij namelijk denken dat zij hem iets willen aandoen? Ludo heeft echter ooit drie maanden zonder eten en drinken op een booreiland overleefd: aan geduld dus geen gebrek. Hij heeft genoeg bewijs om zeker van zijn zaak te zijn... 

Meer over