Goede tijden, slechte tijden

Nina maakt zich zorgen om Nola in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - donderdag 3 november om 20:00

© Videoland
Ondanks alle eerdere incidenten mag Nola toch mee op vakantie met Chanel. Nina maakt zich in deze GTST-aflevering zorgen en schakelt de hulp van Janine in. Demi twijfelt over haar verhuisplannen als ze merkt hoeveel moeite haar moeder ermee heeft.

Kleine meisjes worden groot, maar dat kunnen Bing en Nina lastig accepteren. Sinds dochter Nola (Noa Jacobus) in de brugklas zit, maakt Nina (Marly van der Velden) zich voortdurend zorgen. En niet geheel onterecht: de dochter die voortkwam uit haar relatie met Mike Brandt (Louise Talpa) is ook wat uit haar doen.

Noa Jacobus in Goede Tijden, Slechte Tijden

Heeft dat misschien iets te maken met Chanel? Sinds haar klasgenoot in haar leven is, is Nola namelijk flink veranderd. Ze snauwt tegen haar ouders en liegt zelfs tegen de politie over wat er nu echt is gebeurd met haar verdwenen jas en tas. Nina en Bing vrezen dat ze wordt gepest en bang is, maar uit de weg gaat ze Chanel echter niet. Ze vraagt in deze aflevering van GTST zelfs of ze met Chanels ouders mee mag op vakantie naar een camping in Nederland. Geef Nina dan eens ongelijk dat ze daar niet bepaald een gat door in de lucht springt.

Meer over