Goede tijden, slechte tijden

Nina probeert Nola nog eenmaal op andere gedachten te brengen in GTST

RTL 4 - donderdag 6 april om 20:01

© Videoland
Nina merkt dat ze veel baat heeft bij yoga. Nola en Bing zijn daarom ook in deze aflevering van GTST verrast als ze door haar nieuwe hobby kalm weet te blijven in een moeilijke situatie. Linda en Luuk hebben weer eens ruzie. Stanley is blij met Marwans hulp.

Nola (Noa Jacobus) dacht het goed geregeld te hebben. Met een simpel leugentje om bestwil kon haar oma Janine (Caroline de Bruijn) gisteren toch bij de generale repetitie van haar voorstelling zijn. Even dacht ze dan ook dat alles was gelukt, maar niets bleek minder waar. Wat zowel ze namelijk niet door hadden, is dat Nina (Matly van der Velden) ze van een afstandje bekeek en dus weet dat oma en kleindochter elkaar nog regelmatig spreken. 

Nina's kalme houding

Normaal gesproken zou Nina ontploft zijn bij deze ontdekking, maar door haar yoga-oefeningen weet ze in deze aflevering van GTST haar kalmte te bewaren. Ze confronteert haar dochter uiteraard wel met wat ze weet en dwingt haar alsnog het contact te verbreken, maar van een vurige ruzie komt het niet. De vraag is alleen of haar nieuwe manier van doen nu wel voldoende is om Nola op andere gedachte te brengen. Zij weet immers nog steeds niet wat er is voorgevallen tussen haar ouders en Ludo (Erik de Vogel) en Janine.

Meer over