Goede tijden, slechte tijden

Nina wordt verteerd door schuldgevoelens in GTST

RTL 4 - donderdag 23 februari om 20:01

© Videoland
Door alle spanningen krijgt Nina in deze aflevering van GTST last van heftige nachtmerries, maar ze kan Bing niet vertellen waar ze mee worstelt. Janine probeert Stefano’s motieven te ontrafelen. Ludo houdt vanuit zijn safe-room iedereen in de gaten.

Ludo (Erik de Vogel) en Janine (Caroline de Bruijn) mogen dan de hele week Stefano in de gaten gehouden, maar dit stel is ook in deze aflevering van GTST nog niets wijzer over de motieven van Stefano (Bas Muijs). Ze besluiten hem de kans te geven zijn ware aard te tonen door te vertellen dat Ludo voorlopig nog wel in de kliniek blijft. Janine en Ludo hadden verwacht dat Stefano onmiddellijk de macht naar zich toe zou trekken, maar hij stelt juist voor om Nina (Marly van der Velden) te vragen een deel van de leiding op zich te nemen. Dan blijft het in de familie en ze heeft al ervaring met het leiden van een bedrijf. Ludo en Janine snappen er niets van.

Nina's nachtmerries

Wat zij alleen niet weten, is dat Stefano Sanders de afgelopen weken niet alleen heeft geopereerd: hij kreeg namelijk hulp van Nina. Die is er op haar beurt echter wel klaar mee. Ze voelt zich vreselijk schuldig over de situatie en heeft heftige nachtmerries waarin Ludo in een dwangbuis moet toekijken hoe Stefano er met Janine vandoor gaat. Ze is er zo van ontdaan dat ze per direct wil stoppen met het plan, maar of Stefano het daar mee eens is... 

Lees ook: Komende week in GTST: Nuttige nachtmerries en de rooster rel 

Meer over