Gevaar op de loer!

Nola's logeerpartijtje wordt bruut verstoord in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - maandag 21 november om 20:02

© Videoland
Het slaapfeestje van Chanel is een succes voor Nola in deze aflevering van GTST. Ze vergeet even de bemoeienissen van haar ouders en heeft het gezellig met haar nieuwe vriendinnen. Linda durft zich kwetsbaar op te stellen bij Luuk.

De cliffhanger van GTST eindigde afgelopen week met Nola (Noa Jacobus) die loog tegen haar ouders. Ze vertelden Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi) namelijk dat ze bij Emma ging logeren, maar niets bleek minder waar. De middelbare scholier stapte aan het slot van de aflevering bij Chanel (Dilara Seggelink) achter op de scooter om bij haar de nacht door te brengen.

Nola in Goede Tijden, Slechte Tijden

In deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden is het dan ook tijd voor het logeerpartijtje bij Chanel met de meiden uit haar oude klas. Nola geniet duidelijk van haar nieuwe losbandige leven inclusief praatjes over seks en alcohol. Maar de vraag is of het 's ochtends net zo gezellig blijft als er opeens gemaskerde mannen voor de deur staan. Heeft dit misschien te maken met Chanels vader Barry de Bever die verdacht wordt van moord? 

Meer over