Goede tijden, slechte tijden

Nola Sanders probeert haar ouders om de tuin te leiden in GTST

RTL 4 - woensdag 5 april om 20:01

© Videoland
Nola vertelt in deze aflevering van GTST een leugentje om bestwil zodat Janine naar haar repetitie kan komen. Laura is blij en trots als Henk aankondigt voor haar zijn vliegangst te willen overwinnen. Bing zoekt een revalidatielocatie voor Stanley.

Sinds Ludo (Erik de Vogel) en Nina Sanders (Marly van der Velden) elkaar niet meer kunnen luchten of zien, wordt Nola Sanders (Noa Jacobus) ook gedwongen om afstand te nemen van haar grootouders. Dit kan ze echter niet over haar hart verkrijgen. Daarom wringt ze zich in allerlei bochten om het toch mogelijk te maken. Zo bezocht ze eerder stiekem de set van Janines talkshow De Roos (Caroline de Bruijn) en stond ze vorige week haar oma bij in het ziekenhuis.

Noa Jacobus als Nola in GTST

In deze aflevering van GTST gaat ze echter nog een stapje verder. Ze heeft haar oma beloofd dat zij bij de generale repetitie van haar balletvoorstelling mag zijn, maar haar vader Bing (Everon Jackson Hooi)heeft hetzelfde plan. Ze moet er dan ook alles aandoen om hem tegen te houden. Een leugentje om bestwil is daarbij op zijn plaats. De vraag is alleen of de normaal zo eigenwijze Bing er wel naar zal luisteren.

Meer over