Goede tijden, slechte tijden

Demi's datestress

RTL 4 - woensdag 22 december om 20:01

© RTL
Merel geniet van haar uitje met Marwan. Demi is in alle staten als ze ontdekt dat Marwan niet meer single is. Ze doet dappere pogingen te ontdekken met wie hij aan het daten is. Billy probeert aardig te zijn voor Noortje.

Na maanden vol twijfels en tranen leeft de jonge Demi Verduyn (Noa Zwan) sinds de afgelopen cliffhanger op een enorme roze wolk. Ze draagt nu eindelijk de zorg over de kleine baby Tom, en hoewel dat af en toe nog met de nodige ups en downs gaat, is er van grote problemen geen sprake. Althans, op babygebied dan. In de liefde wil het niet zo vlotten nu ze officieel af is gewezen door de vader in kwestie: Marwan (Hassan Slaby). 

Noa Zwan

Wat ze echter niet weet, is dat hij het liefdesgeluk wel heeft gevonden... bij haar zus Merel (Sophie Bouquet). De vraag is alleen: hoelang dit nog duurt? Eerder betrapte opa Henk het stel al innig op de bank van de Bouwhuisje en ook Demi krijgt de eerste tekenen te zien van verliefdheid. Hoe gaat ze reageren als ze erachter komt dat haar zus al maanden dubbelspel speelt?

Meer over