Goede tijden, slechte tijden

Vertrekt Noël van Kleef officieel uit Goede Tijden, Slechte Tijden?

RTL 4 - dinsdag 15 november om 20:01

© Videoland
Janine doet haar best Ludo te overtuigen met Stefano te gaan praten. Linda heeft zin in haar eerste echte date met Luuk. Lynn krijgt een fikse som geld om een nieuw leven in Thailand op te bouwen. Maar wil ze wel echt weg?

Nu het officieel uit is met Merel (Sophie Bouquet) heeft Lynn (Noël van Kleef) het helemaal gehad. Ze wil weg uit Meerdijk om eindelijk een nieuw leven te beginnen in Thailand. Hoe jammer haar voormalig werkgever Janine (Caroline de Bruijn) dat ook vindt, ze voorziet haar in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden van een fijne som geld zodat ze zich daar de eerste maanden geen zorgen over hoeft te maken. Maar gaat Lynn eigenlijk wel? Of krijgt ze op het laatste moment last van koudwatervrees?

Noël van Kleef

Actrice Noël van Kleef maakte in maart 2022 haar opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden als de nieuwe huishoudelijke hulp van de Sanders. Al snel groeide ze uit tot een vaste waarde die niet alleen heerlijk Italiaans kon koken, maar ook het hart van Oriana en Merel sneller deed slaan. Mocht Lynn echt vertrekken, verliest de Koning ook officieel haar kok. Dat zou een harde klap zijn voor Saskia (Tamara Brinkman) en Shanti (Bertrie Wierenga) die momenteel al genoeg stress te verduren hebben.

Meer over