Goede tijden, slechte tijden

Journalisten jagen op het verhaal van de Sanders in GTST

RTL 4 - maandag 17 april om 20:01

© Videoland
Stefano krijgt in deze aflevering van GTST bezoek van een journalist die meer informatie wil over zijn familievete, maar tot zijn verbazing gaat de man ineens achter Nola aan. Merel regelt een belangrijke afspraak. Marwan maakt tijd voor zijn vrienden.

Social media was lange tijd een onbekend begrip in Meerdijk, maar dat gaat veranderen. Deze week ziet met name Nola (Noa Jacobus) in wat haar uitingen op het wereldwijde web allemaal teweeg kunnen brengen.

Nola Sanders

Afgelopen week besloot de oudste dochter van Nina Sanders (Marly van der Velden) al om online eens haarfijn uit de doeken te doen wat er allemaal speelt binnen haar familie. "Mijn ouders hebben ruzie met mijn opa en oma en daarom mag ik ze nu nooit meer zien", zo klonk de wanhopige tiener. "Als ik het wel doe, verkoopt mijn moeder mijn paard."

Lees ook: Komende week in GTST: Gevlogen vliegangst en de heerlijke hereniging 

Journalisten

Wat ze alleen vooraf niet had kunnen voorzien, is dat deze berichten ook de pers zouden bereiken. En laten zij nu net interesse hebben in een gloednieuw verhaal over de normaal al veelbesproken en succesvolle familie Sanders. Nola krijgt het daarom in deze aflevering van GTST aan de stok met een journalist. Doet ze daar opnieuw haar verhaal of dimt ze toch een beetje in? 

Meer over