Goede tijden, slechte tijden

Orkaan Oriana raast door in GTST

RTL 4 - maandag 27 juni om 20:00

© Videoland still
Het slepende conflict tussen Lynn en haar liefje Oriana loopt in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden volledig uit de hand. Agaath legt een valse verklaring af aan de politie waardoor de achterdocht van Janine groeit. Nina is eindelijk eerlijk over haar gevoel.

De liefde tussen Lynn (Noël van Kleef) en Oriana (Luisa Montero de la Rosa) gaat niet bepaald over rozen in GTST. De mooie, maar temperamentvolle Italiaanse raast al weken als een furie door het soapdorp sinds ze doorheeft dat er iets speelt tussen Lynn en Merel (Sophie Bouquet). Al die jaloezie en achterdocht zorgen voor een slepend conflict.

Goede Tijden Slechte Tijden

In deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden komt het tot de onvermijdelijke climax: Lynn zal een keuze moeten maken, maar het is al duidelijk dat Oriana zich niet zomaar zal laten afschepen. Wie ook eindelijk de knoop moet doorhakken is Nina. Met nog een week tot haar liefdesfeest met Bing kan ze niet langer ontkennen dat ze volledig is gevallen voor de charmes van Lars. Elders in Meerdijk meent Janine dat ze huisjesmelker Agaath in de tang heeft.

Meer over