Goede tijden, slechte tijden

Philippa ontdekt de waarheid in Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 - maandag 13 juni om 20:01

© Videoland
Agaath laat Janine in deze aflevering van GTST in niet mis te verstane bewoordingen weten wat er zal gebeuren als ze stappen onderneemt. In dat geval komt Agaath met een tegenactie. Ook zijn er slechte tijden voor Philippa (Nanette Drazic).

In aflevering 6600 van Goede Tijden, Slechte Tijden laat Agaath Janine ondubbelzinnig weten wat er gebeurt als ze besluit verdere stappen te ondernemen. In dat geval komt Agaath namelijk met een tegenactie. Rik ontdekt dat zijn charmes nog steeds hun uitwerking niet missen. Stiekem is hij daar erg blij mee.

Nanette Drazic in GTST

Minder gelukkig is Philippa, wanneer ze ontdekt wat er is gebeurd tijdens het klusje van Julian en Marwan. Actrice Nanette Drazic speelt sinds een maand de rol van Philippa Bremers. Eerder was ze onder meer te zien in de serie Overspel en in de films De Marathon en De Verbouwing. Die laatste film, een thriller over een schoonheidsspecialist die wordt gechanteerd door een oude vriend, leverde haar in 2012 een nominatie op voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Vrouwelijke Bijrol.

Meer over