Goede tijden, slechte tijden

Rian Gerritsen zet Meerdijk op zijn kop in GTST

RTL 4 - maandag 20 februari om 20:02

© Videoland
Laura probeert in deze aflevering van GTST alles om haar geschil met Gabrielle op te lossen, maar de nieuwe eigenaar van De Koning blijkt een stuk minder inschikkelijk dan gedacht. Henk maakt een inschattingsfout en dat komt hem duur te staan.

Actrice Rian Gerritsen zorgt voor heel wat opschudding in GTST in haar rol als Gabrielle Rensema, de bazige nieuwe eigenaar van De Koning. In het begin leek ze de redelijkheid zelve, ze was zelfs zo vriendelijk en begripvol dat Shanti (Bertrie Wierenga) al binnen een dag haar bod op de bruine kroeg accepteerde. Toen de koop eenmaal rond was, bleek Gabrielle een keiharde baas die lak heeft aan haar personeel.

Rian Gerritsen in GTST

Dat is slecht nieuws voor Saskia (Tamara Brinkman) en Laura (Jette van der Meij), die zich bijna gedwongen voelen ontslag te nemen. Laura doet een laatste poging de kou uit de lucht te halen, maar Gabrielle lijkt niet te vermurwen. Ondertussen maakt Laura’s verloofde Henk (Johnny Kraaijkamp) een inschattingsfout die hem duur kan komen te staan.

Meer over