Rik weet het even niet meer en Shanti begint opnieuw in GTST

RTL 4 - woensdag 1 februari om 20:01

© Videoland
Nu ze weg is bij De Koning stort Shanti zich in deze aflevering van GTST vol enthousiasme op haar nieuwe loopbaan. Haar bevlogenheid confronteert Rik met het feit dat hij geen plezier meer haalt uit zijn werk voor Bing. Toch gaat hij weer aan de slag.

Het leven van Shanti (Bertrie Wierenga) en Rik (Ferri Somogyi) uit GTST heeft door een verlies van hun dochtertje Jasmijn een tijdje stilgestaan. De afgelopen periode was het vooral kwestie van overleven en niet van leven. Inmiddels gaat het beter met ze: ze zijn weer thuis en stralen als nooit tevoren. Het is dus ook hoog tijd om hun leven eens te overdenken. 

Bertrie Wierenga als Shanti

Shanti voelde eerder deze week al dat ze geen voldoening meer haalt uit het werk in de Koning en heeft dus besloten om de zaak te verkopen. Echter, enkel als de nieuwe eigenaar ook het personeel meeneemt, zo moest ze vaste krachten Saskia (Tamara Brinkman) en Laura (Jette van der Meij) wel beloven. Zelf stort ze zich volledig op haar nieuwe loopbaan: ze gaat een stoel huren als nagelstyliste in CS.

Ferri Somogyi

Wat ze zelf alleen nog niet doorheeft, is dat ze met haar enthousiasme voor haar nieuwe job ook haar man Rik confronteert met zijn gevoelens. Ook hij lijkt niet helemaal blij te worden van zijn werk als manager bij Boks. Maar wat wil hij dan? In deze aflevering van GTST praat hij er met Bing (Everon Jackson Hooi) over, die naast zijn beste vriend ook zijn baas is. Hij zal er hoogstwaarschijnlijk niet om staan te springen.

Meer over