Goede tijden, slechte tijden

Komt het ooit nog goed tussen Nina en Ludo in GTST?

RTL 4 - donderdag 15 december om 20:01

© Videoland
Van vrede op aarde is bij de familie Sanders uit Goede Tijden, Slechte Tijden geen sprake. Janine verwijt Ludo dat ze door hem geen Kerst kunnen vieren met Nina en de kinderen. Nola geeft Nina juist de schuld dat ze door haar niet naar opa en oma kunnen.

Als je voorbeeld zou moeten noemen bij het gezegde 'ze kunnen niet mét en niet zonder elkaar', hoef je tegenwoordig alleen maar te verwijzen naar de familie Sanders uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Het ene moment is Nina (Marly van der Velden) Ludo's prinsesje, terwijl dat volgende week alweer anders kan zijn. Ditmaal is het vooral slecht nieuws wat bij deze familie de klok slaat.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Nina heeft onlangs het contact met haar vader verbroken en daar lijkt ze zich aan te houden. Zelfs als deze week haar moeder (Caroline de Bruijn) vertelt dat Ludo (Erik de Vogel) een kogelbrief heeft ontvangen. En wat nu als er iets met haar vader zou gebeuren, wil ze dan echt dat de ruzie niet is bijgelegd? Nina lijkt te zwichten, maar Ludo zou zomaar eens een eenzame kerst kunnen doorbrengen. Zijn broer Stefano (Bas Muijs) gooit namelijk - in het diepste geheim - nog wat zout op de wonden. En bedankt. 

Meer over