Goede tijden, slechte tijden

Bloeit er iets op tussen Saskia Verduyn en dr. Roman?

RTL 4 - maandag 18 oktober om 20:01

© EndemolShine Nederland
De Meerdijkers krijgen het ook deze week weer flink te verduren in Goede Tijden, Slechte Tijden. Waar aan de ene kant iemand rouwt om haar verdwenen man, gieren bij een ander karakter de kriebels in de buik.

Ludo's voormalig assistent Leon is voor zijn vrouw nog altijd vermist. Daarom wil zij in de nieuwste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden de media inschakelen om haar man te vinden. Ludo, die wel meer weet, zit daar duidelijk niet op te wachten en probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen. Daan gaat intussen stiekem door met de zoektocht naar Billy, zonder dat zijn baas en collega's daarvan op de hoogte zijn.

Saskia Verduyn en dr. Roman

Ondertussen lijkt Saskia Verduyn (Tamara Brinkman), de moeder van de Verduyntjes, zich op een gevaarlijk pad te begeven. Ze krijgt namelijk privé-boksles van Roman (Kiefer Zwart). Bloeit er iets op tussen Saskia en de sterspeler uit zijn eigen spin-off Dokter Roman? De fanatieke GTST-kijkers kregen deze zomer alvast een voorproefje van wat we van dit karakter kunnen verwachten. En één ding werd daaruit wel duidelijk: hij is er niet eentje om zonder handschoenen aan te pakken. Saskia mag dus wel oppassen! 

 

Meer over