Goede tijden, slechte tijden

Merels geheime liefde in GTST

RTL 4 - maandag 6 december om 20:01

© EndemolShine Nederland
Merel kan het in deze aflevering van GTST niet laten om Marwan toch weer op te zoeken in de buurtsuper. Richard weet zeker dat Daan nog meer verborgen camera’s heeft geplaatst en gaat gefrustreerd op zoek. Daan wil van Ludo de waarheid horen.

Een soap zonder onmogelijke liefdes is ondenkbaar. De sluimerende verliefdheid van Merel en Marwan zorgt ook al weken voor problemen in GTST. Merel (Sophie Bouquet) weet dat ze ver uit de buurt moet blijven van de man die haar zusje zwanger heeft gemaakt. Ze deed alles om hem te vergeten, kreeg zelfs een relatie met een ander, maar Marwan (Hassan Slaby) blijft onweerstaanbaar. En hij is daar niet ongevoelig voor.

Sophie Bouquet

Merel kan het in deze aflevering niet laten hem op te zoeken in de buurtsuper. Ondertussen is Richard (Edwin Jonker) gefrustreerd nu duidelijk is dat Daan hem al weken heeft afgeluisterd. Hij weet zeker dat er nog meer verborgen camera’s hangen en gaat op zoek. Linda (Babette van Veen) en Anton (Joep Sertons) lijken te twijfelen over hun verhuizing naar Bonaire.

Meer over