Goede tijden, slechte tijden

Merel heeft wat op te biechten in GTST

RTL 4 - donderdag 13 april om 20:01

© Videoland
Ludo, Janine en de rest van de Sandersjes zijn niet blij als ze ontdekken dat Stefano een boek schrijft over hun voortslepende conflict. Stefano wil met Rik samenwerken. Steef stuit per toeval op een zwangerschapstest.

Even leek het erop dat de familie Verduyn wat rust zou krijgen. Julian (Cas Jansen) is immers uit de gevangenis, Steef is uit de problemen en Demi lijkt over haar liefdesverdriet heen. Maar niets blijkt minder waar: er staat alweer een volgende verhaallijn voor ze klaar.

Mysterieuze zwangerschapstest

In deze aflevering van GTST vindt Steef (Ingmar) een zwangerschapstest in huize Verduyn als hond Dolly met het doosje aan de haal gaat. Hij vermoedt in eerste instantie dat 'ie van Demi (Noa Zwan) is gezien haar recent relatie Jesse (Tyeppe Troost). Maar als Demi ontkent, is de dader al snel bekend: het is Merel (Sophie Bouquet), die graag zeker wil weten dat ze geen baby heeft verwerkt met Stefano (Bas Muijs).

Merel Verduyn

In eerste instantie doet het oudste kind van deze familie er wel een beetje luchtig over: ze is overtijd, maar dat hoeft toch niets te betekenen? Nou, inmiddels weten wij dat het wel zo is... .

Meer over