Goede tijden, slechte tijden

Stefano moet diep door het stof bij Rik en Shanti in GTST

RTL 4 - dinsdag 4 april om 20:02

© Videoland
Jonathan en de autoriteiten zijn onder de indruk als Steef in deze aflevering van GTST een ijzersterk en nederig pleidooi houdt. Linda heeft nog steeds het idee dat ze de ideale weddingplanner is voor Henk en Laura. Rik en Stefano krijgen ruzie.

Met zijn keuze om wraak te nemen op zijn broer Ludo (Erik de Vogel), heeft Stefano Sanders (Bas Muijs) niet bepaald vrienden gemaakt. Nu het geheim eenmaal is uitgekomen, hoeft hij immers ook niet meer op de steun van zijn familie te rekenen en ook zijn beste vriend Rik (Ferri Somogyi) snapt werkelijk niets meer van zijn beste vriend. Wat wil hij nu bereiken met deze slachtofferrol? En hoe denkt hij ooit nog wat vreugde te vinden? 

Stefano Sanders

Hoewel Rik nog altijd kwaad op hem is nadat hij vorige week behoorlijk tekeer ging tegen Riks vrouw Shanti (Bertrie Wierenga), laat hem in deze aflevering van GTST toch nog niet vallen. Ze gaan samen sporten en kunnen best een nieuwe start maken, maar wel op één voorwaarde: dat hij zijn oprechte excuses aanbiedt aan Shanti. De koppie Sanders-telg moet dan wel eerst diep door het stof. De vraag is of hij dat ziet zitten.

Meer over