Goede tijden, slechte tijden

Saskia's verborgen vermoeidheid komt eruit in GTST

RTL 4 - dinsdag 1 november om 20:00

© RTL
Saskia loopt al weken op haar tandvlees maar dat probeert ze met alle geweld voor haar omgeving verborgen te houden. Ze wil juist dat de aandacht naar Shanti gaat en zet daarom ook in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden dapper door. Rik komt tot rust in de duinen.

In Goede Tijden, Slechte Tijden draait het om de mooie én mindere leuke tijden, maar op dit moment lijkt vooral die laatste de boventoon te voeren. Waar namelijk Shanti nog altijd rouwt om haar overleden dochtertje Jasmijn, gaat het bij de Verduyntjes ook niet van een leien dakje. Helemaal niet nu vader Julian (Cas Jansen) nog altijd in de gevangenis zit. Saskia (Tamara Brinkman) werkt zich in de tussentijd een slag in de rondte om alles draaiende te houden: zowel in de huisartsenpraktijk, de Koning als thuis. 

Tamara Brinkman

Zo'n levensstijl houd je ook niet altijd vol, zo merkt Saskia in deze aflevering. Aan de ene kant wil ze genieten van alle rustmomentjes die ze kan krijgen, maar anderzijds wil ze zich ook groothouden voor haar kinderen. Speciaal voor Shanti zet ze zich over haar vermoeidheid heen. Welke gevolgen dat gaat hebben, blijft echter nog even de vraag.

Meer over