Going to the chapel...

Vanavond luiden de huwelijksklokken in Grey's anatomy. Maar wie gaat er trouwen?

Meredith & Derek (Ellen Pompeo en Patrick Dempsey)

Waarom? Duidelijk: de kerk is al geboekt, de uitnodigingen de deur uit en de jurk al gemaakt. En 'toevallig' is de grote dag vanavond.
Maarre... laten we eerlijk zijn: Meredith is net zo wispelturig als het weer in maart. Ze kan dus ineens besluiten dat ze het niet meer weet. Op zich ook wel logisch, want als het zo simpel was, waren de artsen al in het tweede seizoen getrouwd en
Meredith zwanger. Zou mooi zijn uitgekomen, want actrice Ellen
Pompeo is in het echt zwanger.

Izzie & Alex (Katherine Heigl en Justin Chambers)

Waarom? Om te vieren dat hun liefde voor eeuwig is, ook nu
Izzies gezondheid te wensen over laat. Alex en Izzie hebben elkaar
al vaak laten zien dat ze er niet alleen in goede, maar ook in slechte tijden voor elkaar zijn.
Maarre... Izzie krijgt vanavond slecht nieuws: ze ziet haar oude (en overleden) verloofde Denny weer. En we weten allemaal wat dat betekent.

Lexie & Mark (Chyler Leigh en Eric Dane)

Waarom? Een man (Mark) die op de vuist gaat met zijn beste vriend (Derek), omdat deze de relatie tussen Mark en Lexie niet ziet zitten, moet wel heel gek op haar zijn. Mark besluit zelfs Lexies en Merediths vader te ontmoeten. Dat zegt wel wat over een man met serieuze bindingsangst.
Maarre... Mark blijft Mark: als hij een betere vrouw tegenkomt, is hij zó weg. En het lijkt er ook wel een beetje op dat Lexie niet helemaal weet wat ze aan moet met de relatie, nu Mark en zij echt voor elkaar hebben gekozen.

Christina & Owen (Sandra Oh en Kevin McKidd)

Waarom? Nu Owen werkt aan zijn posttraumatische stressstoornis, kan Christina eindelijk rustig slapen. Sterker nog: als ze hoort dat haar ventilator de aanleiding was voor Owens laatste poging om haar te doden, haalt ze het ding direct van haar slaapkamerplafond.
Maarre... Het is nog steeds over en uit tussen Christina en Burke. En Christina is niet het type dat alles snel vergeet en vergeeft. Sterker nog: ze heeft zelf een posttraumatische stress-stoornis opgelopen na haar mislukte bruiloft met Burke. Nee, voorlopig hoeven beide artsen geen ring om hun vinger.

Reageren