Good Time

Robert Pattinson maakt er een potje van

Na een mislukte bankoverval probeert Connie uit alle macht zijn broertje uit het gevang te krijgen. Maar wat hij ook doet, hij maakt de problemen alleen maar groter.

Robert Pattinson, dat is toch die glittervampier uit de Twilight-films? Klopt, maar na rollen in Twilight en Harry Potter laat hij de laatste jaren zien dat hij meer is dan die knappe jongeman in tienerfilms.

Good Time

In Good Time is hij bijna onherkenbaar als de sjofele crimineel Connie. Die haalt zijn naïeve broer Nick (Bennie Safdie, die de film samen met zijn broer Josh regisseerde) over om een bank te overvallen.

Die overval loopt helemaal mis. Connie weet te ontsnappen, maar de politie pakt Nick wel op.

Connie wil zijn broer zo snel mogelijk weer op vrije voeten hebben, maar hij kan de borgsom niet betalen. Good Time toont zijn pogingen om het geld bij elkaar te krijgen.

Dat ontaardt in een dollemansrit door de donkerste krochten van New York. Hoe goed Connie het ook bedoelt, met alles wat hij probeert maakt hij de problemen alleen maar groter.

Een rauwe, energieke en opwindende film over broederliefde en het onder ogen zien van je fouten.

Robert Pattinson

Regisseurs Bennie en Josh Safdie schreven de rol van Connie speciaal voor Robert Pattinson. De acteur wilde dolgraag met de regisserende broers werken.

Nadat hij een poster van hun vorige film Heaven Knows What had gezien, was hij meteen onder de indruk. Pattinson nam op eigen houtje contact met de Safdies op.

Hij mailde de broers dat hij sowieso in hun volgende film wilde spelen, wat die film ook zou worden. Het resultaat is Good Time.

Adam Sandler

Na Robert Pattinson in Good Time werken Joh en Bennie Safdie in hun nieuwste film weer met een grote naam samen. Adam Sandler speelt de hoofdrol in Uncut Gems.

In december 2019 gaat die film in Amerika in première. Of en wanneer Uncut Gems ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

 

Meer over:

Reageren