Grenzeloos verliefd: Baby in het buitenland

Het heftige verhaal van de 26-jarige Demi in Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

NET 5 - woensdag 7 december om 21:35

© Talpa
De Nederlandse Demi (26) is au pair in Mexico en ontmoet daar Erick (29). Ze trouwen en verhuizen naar Nicaragua. Demi raakt zwanger, maar krijgt een infectie. Tegelijkertijd moeten ze op zoek naar een nieuw huis. Hoe dat eraan toegaat, zie je in Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland.

De 26-jarige Demi werkt als au pair in Mexico. Bij haar gastfamilie komt de Mexicaanse Erick (29) wonen. Hij vindt haar leuk, maar ze hapt nog niet meteen toe. Als de vonk toch overspringt, besluiten ze al snel te trouwen.

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Demi en Erick verhuizen naar Nicaragua om daar voor een kerk te gaan werken. De Nederlandse raakt al snel zwanger. Er volgt een zware tijd als Demi een gevaarlijke infectie krijgt. Daarnaast moeten zij en Erick op zoek naar een nieuw huis.

Merel Westrik

Presentatrice Merel Werstrik ziet het met lede ogen aan. “Van Nicaragua is me bijgebleven, dat bij de Nederlandse Demi de verkeerde bloedgroep werd vastgesteld. Dat kan levensgevaarlijk zijn”, blikte ze terug op RTL.nl. “De medicatie die ze kreeg, bleek ook niet geschikt voor zwangere vrouwen.”

Meer over