Grenzeloos Verliefd: Baby in het buitenland

Merel Westrik debuteert als presentatrice van Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

NET 5 - woensdag 2 november om 21:32

© Talpa
Merel Westrik maakt vanavond haar debuut als presentatrice als Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland. In deze eerste aflevering bezoekt zij de Friese Eke, die voor de liefde naar Ecuador is verhuisd en al snel zwanger raakte van haar vriend Manny.

Merel Westrik is in dit nieuwe seizoen de presentator van Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland. Ze volgt daarmee Jennifer Hoffman op. De formule blijft onveranderd: Westrik reist de wereld over en bezoekt zes Nederlandse moeders die voor de liefde zijn geëmigreerd. Ze praat met hen over hoe het is om in een ver land een kind te krijgen. 

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Vanavond het verhaal van de Friese Eke, die met haar vriend Manny in Ecuador woont. Ze ontmoette hem drie jaar geleden tijdens het bergbeklimmen in het Zuid-Amerikaanse land. Al snel raakte ze zwanger van hem. De zekerheden die Eke in Nederland had, zijn in Ecuador weggevallen. Het huis waar het stel wil gaan wonen is nog in aanbouw en financieel hebben ze het - in ieder geval voorlopig - ook niet makkelijk.

Meer over