Grey's anatomy

Meredith neemt voorgoed afscheid van Grey's Anatomy

NET 5 - dinsdag 21 maart om 20:30

© ABC
Meredith Grey verlaat in deze aflevering van Grey's Anatomy het Grey Sloan Memorial. De naamgever van de ziekenhuisserie, die vanaf de eerste aflevering in 2005 is te zien, vertrekt naar Boston. Haar afscheid gaat gepaard met herinneringen aan vroeger.

“Het zal hier niet meer hetzelfde zijn zonder jou”, zijn de woorden van Richard (James Pickens Jr.) in deze Grey’s anatomy waarin Meredith (Ellen Pompeo) afscheid neemt van het Grey Sloan Memorial. En niets is minder waar. De naamgeefster van de ziekenhuisserie, die vanaf de eerste aflevering in 2005 is te zien, vertrekt met haar gezin naar Boston.

Meredith neemt afscheid

Natuurlijk laten haar collega’s Meredith niet zomaar gaan. Het is dan ook een gedenkwaardige aflevering met een terugblik op bijzondere momenten met mensen die belangrijk voor haar waren. Pompeo kondigde haar afscheid in november aan. Op Instagram bedankte ze haar fans: “Ik ben eeuwig dankbaar en nederig door de liefde en steun die jullie mij, Meredith Grey en de show gedurende negentien seizoenen hebben getoond.”

Meer over