Grey's anatomy

Bloeddonoren gezocht in Grey's Anatomy

NET 5 - dinsdag 31 mei om 20:30

© http://photo.orf.at/ (orf1)
Er dreigt een tekort aan bloed in het Grey Sloan Memorial ziekenhuis van Grey's Anatomy. Om de voorraad van de bloedbank aan te vullen gaan de deuren open voor vrijwillige bloeddonors. Het is echter de vraag of dat voldoende zal zijn.

De bloedbank van het Grey Sloan Memorial ziet de voorraad al een tijdje slinken en stevent af op een bloedtekort. Om te voorkomen dat de zorg in gevaar komt, opent het ziekenhuis zijn deuren voor bloeddonoren. Ondertussen vraagt dokter Nick Marsh (Scott Speedman) zijn collega Meredith Grey (Ellen Pompeo) om hulp met een lastige patiënt.

Kate Burton in Grey's Anatomy

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen keert een bekend gezicht uit het verleden terug in Grey's anatomy. Ellis Grey is de moeder van Meredith en was een vast personage in de eerste seizoenen van de serie. Actrice Kate Burton kreeg twee keer een Emmy-nominatie voor haar vertolking van de gerenommeerde chirurg. Ellis overleed al in seizoen drie aan alzheimer, maar keerde een aantal keer terug in dromen en geeft deze week opnieuw acte de présence.

Meer over