Grey's anatomy

De terugkeer van Scott Speedman

NET 5 - dinsdag 11 januari om 20:30

© https://epg.p7s1digital.de
Richard wil in deze aflevering van Grey's Anatomy de co-assistenten op een andere manier motiveren en blijkt zelf ook niet ongevoelig voor deze aanpak. Meredith is nog steeds in Minnesota. Omdat ze advies nodig heeft, vraagt ze Amelia om langs te komen.

De coassistenten van Grey's Anatomy zitten er een beetje doorheen. Richard (James Pickens Jr.) besluit ze daarom op een andere manier te motiveren. Zelf blijkt hij ook niet ongevoelig voor deze nieuwe aanpak.

Ellen Pompeo

Meredith (Ellen Pompeo) is ondertussen nog in Minnesota, waar het ziekenhuis een laboratorium voor parkinson-onderzoek wil openen, ter nagedachtenis aan haar moeder Ellis. Meredith besluit dat ze advies nodig heeft en vraag Amelia (Caterina Scorsone) om langs te komen. Ze loopt ook iemand van vroeger tegen het lijf: transplantatiechirurg Nick Marsh.

Scott Speedman

Grey’s anatomy-kijkers kunnen hem nog kennen uit het veertiende seizoen van de serie. Acteur Scott Speedman twijfelde niet toen hij werd gevraagd om die rol nog eens te spelen. “Zeker toen ik hoorde wat de verhaallijn zou kunnen zijn.”

Meer over