Grey's anatomy

Komt Meredith tot rust in de operatiekamer?

NET 5 - dinsdag 15 februari om 20:30

© http://cache-forthnet.secure.footprint.net/
Om tot rust te komen, neemt Meredith in deze aflevering van Grey's Anatomy in Minnesota de scalpel ter hand. Nick is er ook bij, maar in de operatiekamer ontdekt ze meer over hem en de patiënt die voor haar ligt. En Jo is in de war als Link een bekentenis doet.

Het loopt even niet zo lekker met Meredith (Ellen Pompeo) in Minnesota. Gelukkig is daar Nick (Scott Speedman) die haar de perfecte plek biedt om tot rust te komen: de operatiekamer.

Ellen Pompeo

Meredith neemt daarom de scalpel ter hand in deze Grey’s Anatomy. De operatie lijkt goed te verlopen, totdat ze meer ontdekt over Nick en de patiënt die voor haar op tafel ligt.

In Seattle hebben Jo en Link een uitje met de kinderen gepland. Maar een vrije dag is ze niet gegund, want er gaat iets vreselijk mis. En Jo weet niet wat ze hoort als Link een bekentenis doet.

Intussen hoopt Miranda Bailey (Chandra Wilson) meer toekomstige artsen voor het Grey Sloan te interesseren. Ze bezoekt daarom een studentenbeurs, alleen is ze niet zo goed voorbereid als ze had gehoopt.

Meer over