Grey's anatomy

Het achttiende seizoen Grey's Anatomy van start

NET 5 - dinsdag 4 januari om 20:30

© http://fox.akpa.pl/
Een door Owen en Teddy georganiseerd uitje in het park verloopt anders dan gepland. In deze eerste aflevering van het achttiende seizoen van Grey's Anatomy is Meredith in Minnesota, voor een belangrijke gebeurtenis ter ere van haar moeder.

De inwoners van Seattle voelen zich vrij na een periode waarin het coronavirus hun leven beheerste. In de eerste aflevering van alweer het achttiende seizoen van Grey’s anatomy genieten ze van het Phoenix Festival. Voor Owen (Kevin McKidd) en Teddy (Kim Raver) is dit een mooie gelegenheid om met vrienden in het park af te spreken. Het uitje eindigt alleen heel anders dan gepland.

Ellen Pompeo

Meredith (Ellen Pompeo) krijgt weinig mee van de festiviteiten in de stad. Zij is in Minnesota, waar een ziekenhuis iets heeft georganiseerd ter nagedachtenis aan haar moeder Ellis. Hier ontmoet Meredith een oude bekende. Bailey staat intussen voor een uitdaging: ze moet de vertrokken artsen vervangen. Al snel blijkt dat het niet eenvoudig is om geschikte kandidaten te vinden.

Meer over