Groeten van MAX start met nieuw seizoen

Groeten van MAX is in de zomerperiode een baken voor vakantiegangers. Sybrand Niessen en zijn team geven tips en springen in de bres voor gedupeerde reizigers.

Sybrandt Niessen is de betrouwbare presentator die er af en toe een kwinkslag tegenaan gooit en de pittige Jeanine Janssen van MAX Ombudsman geeft juridisch advies. Maar bovenal is Groeten van MAX een heel vermakelijk programma met tips om veilig op vakantie te gaan, grappige accomodatietests en natuurlijk verhalen van vakantiegangers met rotervaringen.

Turkije

Groot en klein vakantieleed komen ook dit nieuwe seizoen weer ruimschoots aan bod. Verslaggever Floor is vervangen door Timon Moll die onlangs naar Turkije reisde. „Hier heb ik een meneer aangesproken die vakanties aan Nederlanders verkocht, maar die vervolgens nooit leverde”, zo vertelt hij. „Hij probeerde er op slinkse wijze onderuit te komen, maar uiteindelijk gaf hij zijn bedrog toe. Inmiddels heeft hij een betalingsregeling getroffen met gedupeerden. Hopelijk houdt hij zich eraan, we houden hem in de gaten.”

Gestolen caravans

Ook in Kroatië sprong Moll in de bres voor gedupeerde reizigers. „Hier waren caravans gestolen van Nederlanders die daar elk jaar op vakantie gaan. Hun caravans nemen ze niet mee terug, die stalden ze daar. En ineens waren ze allemaal verdwenen.” Hoe deze zaak afloopt is te zien in de komende afleveringen van Groeten van MAX.

Naast het vakantieleed en de tips kent dit seizoen een nieuwe rubriek. Hierin gaat acteur/presentator Tim Haars van New Kids voor zijn gepensioneerde ouders op zoek naar een vaste staplaats op een Nederlandse camping. Wat is de beste plek voor de doelgroep?

Tim Haars op zoek naar een camping voor zijn ouders

Meer over:

Reageren