GTST: achter de gordijnen in Meerdijk

11 januari 2010 10:10 | kijktips | Door Televizier

Er is de laatste tijd veel gaande in Meerdijk. Zó veel dat je zelfs als door de wol geverfde GTST-kijker de draad wel eens kwijtraakt. Laat staan als je een tijdje niet hebt gekeken. Hoe zit het ook alweer?

Sjors en Bing
Sjors en Bing zijn met elkaar getrouwd geweest. Inmiddels gaat Sjors met Danny en Bing met Lorena.

Maar in een zwak moment hebben de twee exen het onlangs weer met elkaar gedaan.

Het hele dorp weet het inmiddels en de bedrogen partners sinds kort (na veel gedoe) ook.

Martijn en Irene
Het huwelijk van Martijn en Irene stond op springen, omdat hij is vreemdgegaan met Barbara. Ludo wil Martijn straffen: door zijn nalatigheid zou Nina gehandicapt zijn geraakt. De wraakzuchtige zakenman probeert Irene te versieren in de hoop dat ze voor hem kiest en Martijn dumpt.

Barbara en Martijn
Barbara kan Martijn niet vergeten, maar hij wil Irene terug. Maxime helpt, onder druk van Ludo, een handje mee om de twee ex-geliefden weer samen te brengen. In het ziekenhuis, waar zij moet zijn voor een controleonderzoek, zou het weleens tot een rendez-vous kunnen komen.

Lucas en Noud
Lucas is homo, Noud hetero. Maar na een wild avondje stappen zijn de twee vrienden zowaar naast elkaar wakker geworden in Nouds bed. Sindsdien is de blonde Lucas hopeloos verliefd op de donkere Noud, met alle amoureuze verwikkelingen van dien.

Ronja en Arthur
Ronja heeft een korte affaire achter de rug met haar internetdate Arthur. Ze stopt ermee als blijkt dat hij niet helemaal spoort. Zij vindt hem steeds enger worden, maar hij blijft verwoede pogingen doen om Ronja's leven binnen te dringen.

Meer over