Guardians of the Galaxy Vol. 2

Een bont gezelschap van superhelden verzamelt wederom zij krachten in Guardians of the Galaxy Vol. 2

Veronica - dinsdag 2 mei om 20:25

© Marvel Studios
Het team bestaande uit Peter Quill, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot bekend als de Guardians of the Galaxy keren terug met een nieuw avontuur in Guardians of the Galaxy Vol.2

De Guardians of the Galaxy worden ingehuurd door een ruimteras om een ??monster te vernietigen. Die heeft het voorzien op hun waardevolle batterijen. Peter Quill (Chris Pratt), Gamora (Zoe Zaldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) en Baby Groot (Vin Diesel) verslaan het monster. Klus geklaard, maar dan gaat het alsnog mis. Rocket steelt een paar batterijen en nu worden ze zelf aangevallen door het volk waar ze net voor hadden gewerkt.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

De Guardians storten neer op een onbekende planeet. Daar ontmoeten ze Ego (Kurt Russel), die beweert de vader van Quill te zijn. Ego nodigt Quill uit om op zijn planeet te blijven voor een bezoek. Hij gaat met Gamora en Drax mee terwijl de rest achterblijft om hun ruimtevaartuig te repareren. Ondertussen zijn de Guardians in The Guardians of the Galaxy Vol. 2 nog niet veilig, er wordt nog steeds naar ze gezocht. 

Ego

Toen regisseur James Gunn het script voor The Guardians of the Galaxy Vol. 2 aan het schrijven was en het idee voorstelde Ego erin te verwerken, vertelde Marvel hem dat ze niet de rechten op het personage hadden. Omdat de rechten behoorden tot 20th Century Fox, moest hij hen vragen of hij het personage mocht gebruiken. Gelukkig stemde Fox ermee in om Marvel Ego te geven.

Meer over