Hans Teeuwen: Nou lekker dan

Lachen maar: NPO3 zendt een tv-registratie uit van Hans Teeuwen: Nou Lekker Dan

NPO 3 - zondag 17 september om 21:25

© Tom Bertels
Hans Teeuwen staat bekend om zijn grove taalgebruik. Zo ook in deze theatershow Hans Teeuwen: Nou Lekker Dan. Anders dan gebruikelijk onderbreekt de cabaretier zijn sketches met jazzy pianonummers, zoals met zijn protestlied van de witte heteroman.

Hans Teeuwen staat bekend om zijn grove taalgebruik. Zo ook in zijn theatershow Nou Lekker Dan. De recensenten bekennen er zelfs een beetje moe van te worden.

Hans Teeuwen

Waar recensent Rosalie Fleuren, die over Teeuwens show schreef voor de Theaterkrant, wel blij van werd, is de ruimte die de liedjes krijgen in zijn voorstelling. De cabaretier onderbreekt de sketches met een paar jazzy pianonummers, waaronder het protestlied van een oude witte heteroman.

Nou Lekker Dan

Andere onderwerpen die Teeuwen aanhaalt zijn: het weer naar buiten kunnen na twee jaar binnenblijven door corona, het achterhaalde concept van ‘mannen en vrouwen’, ruftende Gonny en hoe lekker 'likes' zijn op social media. En hij heeft een rijtje bizarre vergeten wetenschappelijke uitvindingen voor zijn publiek in petto.

Meer over