Honden helpen in de liefde in hartverwarmende film Dog Days

13 oktober 2022 16:45 | kijktips | Door Judith Regeling

© https://guidatv.sky.it
In de hartverwarmende romcom Dog Days helpen honden hun baasjes een handje in hun zoektocht naar liefde in Los Angeles.

In een grote stad als Los Angeles is het niet moeilijk om je eenzaam te voelen. Mensen genoeg, maar echt contact met ze maken is lang niet altijd even makkelijk.

Dog Days

De hoofdrolspelers in de romantische komedie Dog Days hebben daar wat op gevonden. Ze hebben allemaal een hond.  Zo hebben ze altijd aanspraak, ook als ze alleen zijn. Of eigenlijk zijn ze nooit meer écht alleen.

Maar dat is nog niet alles. De beestjes zorgen er ook voor dat hun baasjes in contact komen met andere mensen. Of dat nu een praatje met een andere hondenbezitter in het park is of een gesprek met een dierenarts of hondentherapeut maakt niet zoveel uit. En wie weet. Misschien is een van de nieuwe mensen die ze ontmoeten wel de ware.

Nina Dobrev

Een van de hoofdpersonages in Dog Days is journalist Elizabeth (Nina Dobrev). Na een relatiebreuk heeft haar hondje Sam verlatingsangst. Daarom gaat Elizabeth met hem naar een hondentherapeut. Daar blijkt dat de verlatingsangst misschien wel meer bij haar ligt dan bij Sam. Maar wat gebeurt er als ze voormalig American footballster Jimmy (Tone Bell) en zijn hond Brandy ontmoet?

Ondertussen helpt pizzakoerier Tyler (Finn Wolfhard) de oude weduwnaar Walter (Ron Cephas Jones) een handje. Samen zoeken ze naar Mabel, Walters weggelopen hondje.

Meer over