Hawaii Five-0

Levensgevaarlijke drugsvlucht

NET 5 - zondag 13 december om 21:25

© https://epg.p7s1digital.de
Het team krijgt versterking van een narcotica-agent in hun speurtocht naar een gecrasht vliegtuig met een grote hoeveelheid heroïne aan boord. Grover krijgt visite van zijn nichtje Siobhan die in Hawaii komt basketballen.

De doorgaans bloedserieuze Lou Grover (Chi McBride) kan deze week zijn geluk niet op in Hawaii Five-0. Hij krijgt bezoek van zijn nichtje Siobhan (Nia Holloway) die naar Hawaï is gekomen om auditie te doen voor het basketbalteam van de plaatselijke universiteit. Het is vast geen toeval dat Grover deze week een flinke rol heeft: Chi McBride heeft meegeschreven aan de aflevering.

Chi McBride 

De acteur maakte in het voorgaande seizoen zijn debuut als scenarioschrijver en heeft de smaak te pakken. Het team van McGarrett en Danno hoeft zich ook niet te vervelen. Een levensgevaarlijke moordenaar is met zijn vliegtuig gecrasht in de jungle. In het toestel bevindt zich een lading heroïne ter waarde van zo'n tien miljoen euro. Dit leidt tot een klopjacht op zowel de drugs als de crimineel. (HH)

Meer over