Heb ik wat van je aan?

Giovanca Ostiana zoekt naar de perfecte shootoutfit in Heb Ik Wat Van Je Aan?

NET 5 - woensdag 12 oktober om 20:30

© Talpa
"Laat mij maar lekker bakfietsmoeder zijn", zei Giovanca Ostiana eerder in een interview voor KRO Magazine. Maar daar komt deze week verandering in. In deze aflevering van Heb Ik Wat Van Je Aan? mag ze stralen in de glamoureuze outfits die de ontwerptalenten voor haar bedacht hebben.

In de modetalentenjacht Heb Ik Wat Van Je Aan? strijden wekelijks drie talentvolle modeontwerpers - onder het toeziend oog van Olcay Gulsen en Mart Visser - om de gunst van een bekende Nederlandse vrouw. De BN'er in kwestie geeft precies aan wat ze wel voor niet wil. De ontwerpers nemen haar maten op en dan moeten ze meteen aan de slag, want over vier dagen moet de outfit al klaar zijn. En dat blijkt makkelijker dan het lijkt.

Giovanca Ostiana

Inmiddels zijn er al heel wat bekende vrouwen de revue gepasseerd in dit eerste seizoen, zoals Maxime Meiland, Bridget Maasland, Heleen van Royen en zelfs topsporter Irene Schouten. Deze week is het de beurt aan presentatrice Giovanca Ostiana. Zij is benieuwd of de ontwerpers haar kunnen helpen aan de perfecte outfit voor een shoot voor JAN Magazine.

Meer over