Heel Holland bakt

Tim, Aruna en Susan strijden voor de laatste keer tegen elkaar in finale Heel Holland Bakt

NPO 1 - zondag 17 maart om 20:23

© Elvin Boer/MAX
De finalisten van Heel Holland Bakt 2024 werken met een techniek die nog niet eerder voorkwam in de bakwedstrijd. Ze gaan suikerblazen, een fragiel werkje. Een bruidstaart met voorjaarsthema is hun laatste kans om de jury te imponeren.

Aruna, Susan en Tim werken in deze spannende finale met een techniek die nog niet eerder voorkwam in de bakwedstrijd. Ze gaan suikerblazen, een fragiel werkje. De laatste opdracht van dit seizoen is juist een oude bekende: net als in drie eerdere finales bakken ze een bruidstaart, dit keer met een voorjaarsthema.

Lees ook: Dit zijn de finalisten van Heel Holland Bakt 2024 

Heel Holland Bakt

Traditiegetrouw komen hun dierbaren een vorkje meeprikken, en wie weet kan de rest van Nederland straks ook baksels van de winnaar proeven. Het bakken lonkt ook na de winst. Zo opende Anna in 2021 haar eigen zaak met zelfgebakken lekkers, winnares van vorig jaar Mercedes volgde haar voorbeeld en bestiert intussen al twee vestigingen in Rotterdam. Vooral haar Rotterdamse rol, een soort croissant met pistacheroom en witte chocolade, is een grote hit.

Wanneer is de grote finale van Heel Holland Bakt 2024 op televisie te zien?

De finale van Heel Holland Bakt is op zondag 17 maart rond 20:30 uur te zien bij MAX op NPO1.

Meer over