Hamburgertaart in de maak

Fastfood in de tent van Heel Holland bakt kids

NPO 3 - zaterdag 9 oktober om 19:20

© Omroep MAX
André van Duin maakt er geen geheim van dat hij meer van hartig dan van zoet houdt. Hij kan dan ook zijn hart ophalen in deze fastfood-aflevering van Heel Holland bakt kids, waarin hij de kinderen verrast met friet. 

De bekende tent van Heel Holland Bakt was dit jaar bijna iedere dag gevuld. Kort na de opnames van Heel Holland bakt nog een keer was het namelijk al tijd voor de opnames van Heel Holland bakt kids. Nieuwe deelnemers Fleur en Jorrit, Mathias en Marieke, Jalissa en Eurydice, Justus en Matthieu, Loàn en Demian en Noor en Caroline bewijzen - onder het toeziend oog van Janny en Robèrt - wat ze kunnen in de keuken.

André van Duin

Ondanks dat de kinderen er een dagtaak hebben, wordt er wel aan ze gedacht. Ze wagen zich namelijk deze week aan het thema: fastfood. Een patatje hier, een hamburgertaart daar en wie weet een ijsje als toetje. Voor presentator André van Duin klinkt dit als muziek in zijn oren. Hij is namelijk een groot liefhebber van hartig. Nu maar hopen dat er ook echt iets te smullen valt...

 

 

Meer over