Heel Holland bakt

Heel Holland Bakt viert zijn tiende verjaardag met nieuw seizoen

NPO 1 - zondag 18 december om 20:24

© Omroep MAX
Heel Holland Bakt is terug! De bakwedstrijd begint meteen feestelijk. André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vieren het tiende seizoen met tien nieuwe kandidaten en feestelijke opdrachten, waaronder een chocoladeframbozentaart.

Het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt begint meteen feestelijk. Presentator André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vieren het tienjarig bestaan van het programma met tien nieuwe thuisbakkers en drie jubileumwaardige opdrachten.

Heel Holland Bakt 2022

Zo maken ze de chocoladeframbozentaart uit het introfilmpje van de bakwedstrijd en eren ze Van Duins voorganger Martine Bijl met haar favoriet: de appelkoek. Tot slot bepaalt een spektakelstuk wie de eerste meesterbakker van deze reeks wordt.

Doorbakken op NPO Start

Fans kunnen hierna overschakelen naar streamingsdienst NPO Start, waar Doorbakken elke week in het teken staat van het jubileum. Terwijl winnaar van vorig seizoen Enzo Pérès-Labourdette een oud-deelnemer opzoekt, bakt Robèrt van Beckhoven met een bekende bakfan.

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond weer wekelijks om 20:24 uur te zien op NPO1.

Meer over