Heel Vlaanderen bakt - kids

Omroep MAX trakteert fans op nog een bakcompetitie: Heel Vlaanderen Bakt Kids

NPO 3 - zaterdag 25 juni om 19:21

© VIER
Wie geen genoeg kan krijgen van bakcompetities als Heel Holland Bakt en The Great British Bake Off heeft geluk. Omroep MAX zendt namelijk vanaf vandaag het tweede seizoen uit van Heel Vlaanderen Bakt Kids.

In de juniorbakwedstrijd Heel Vlaanderen Bakt Kids gaan - net als in de Nederlandse editie - acht jongeren de strijd met elkaar aan. Gedurende zes weken moeten zij zich zien te bewijzen als de beste jonge meesterbakker van Vlaanderen. Aan juryleden Regula Ysewijn en Dominique Persoone de taak om alle baksels te proeven en te beoordelen. Jeroom Snelders is aanwezig om de presentatie te verzorgen.

Heel Vlaanderen Bakt Kids

In de eerste aflevering, die vanavond om 19:20 uur te zien is op NPO Zapp (NPO3), begint de strijd direct. De jongeren moeten met hun knikkende knieën en tomeloos enthousiasme zich wagen aan de eerste opdrachten. Zo moeten ze aan de slag met vier emoji-koekjes en een verrassingscake die een persoonlijk kantje onthult. De vraag is dan ook: Wie blijft overeind en wie moet als eerste de tent verlaten? 

Meer over