Hello goodbye

Hoogoplopende emoties in Hello Goodbye

NPO 1 - dinsdag 9 november om 20:35

© KRO-NCRV
Joris Linssen spreekt in deze aflevering van Hello Goodbye op Schiphol een Pakistaanse vrouw. Ze wacht op haar man en haar zoon, die ze anderhalf jaar niet heeft gezien. Ze kijkt ontzettend uit naar het moment dat ze hen weer in de armen kan sluiten.

De emoties vliegen Joris Linssen om de oren in Hello Goodbye. Zo spreekt hij een man over zijn onvervulde kinderwens en vertelt een Pakistaanse vrouw hoe erg ze uitkijkt naar de ontmoeting met haar man en haar zoon. Ze heeft hen anderhalfjaar niet gezien.

Joris Linssen

Linssen vertelde eerder aan TVGids.nl dat hij het geregeld te kwaad krijgt tijdens de opnames van zijn programma. "Niet tijdens de gesprekken, dan heb ik geen tijd om na te denken over mezelf. Ik ben dan te druk met het zo goed mogelijk uit de verf te laten komen van de mensen die ik spreek." Een brok in zijn keel krijgt hij soms wel na het interview, als de reizigers hun geliefden in de armen sluiten. "Vanaf een afstandje kijk ik toe en geregeld schiet ik dan vol. Die momenten blijven aangrijpend."

Meer over