Hell's Kitchen USA

Gordon Ramsay op zoek naar topchefs in realityshow Hell’s Kitchen

Spike - woensdag 17 november om 19:30

© Viacom
Gordon Ramsay is terug! De wereldberoemde chef uit Engeland daagt in Hell's Kitchen USA jonge en ambitieuze chefs uit in de keuken van zijn eigen restaurant in Hollywood. Zal de vlam in de pan slaan of houdt hij het dit keer rustig? Je ziet het iedere werkdag op Spike.

Wie altijd geniet van de kookshows van de grofgebekte TV-kok Gordon Ramsay wordt met Hell's Kitchen USA op zijn wenken bediend. Tijdens diverse kookwedstrijden zet de Britse kok namelijk mensen publiekelijk te schande. En dat is niet voor niets.

Eén van de kandidaten maakt uiteindelijk kans om chef-kok te worden in een van zijn restaurants. De lat ligt dus hoog voor de leergierige koks die iedere week weer het beste uit zichzelf moeten halen.

Gordon Ramsay

Het is natuurlijk geen heerlijke realityshow als er geen absurde dingen gebeuren, dus ook daar stelt Hell's Kitchen USA niet teleur. Er gebeuren constant ongelukken zoals afgehakte vingers, iedere week moet er weer een kandidaat het veld ruimen en de emotionele spanning is extreem hoog. De vraag waar deze show echt om draait is, hoeveel Gordon Ramsay kunnen de kandidaten aan? En is er iemand überhaupt wel de titel ‘chef-kok’ waard?

Op woensdag 17 november om 19:30 uur is de zevende aflevering van het zestiende seizoen van Hell’s Kitchen USA te zien. Exclusief op Spike.

Meer over